YO

Yo!
Jag har inte upptaderat på megalänge, yo.
Vad har hänt? Jag har gått runt och yo:at. Varje dag, varje minut, varje sekund.
Jag har typ inget speciellt att tillägga. Jag känner inte heller för att skriva om allt de dåliga som hänt mig, då känner jag att jag lika gärnat hade kunnat skaffa en blogg på emocore.se. EHEHE.
Varför skaffade jag ens en blogg? visst, jag tycker om att skriva som en gay, men då kan jag ju lika gärna cykla runt i staden och skriva på måsarna, dukarna, tomas dileva? blogg är jshjajjgkkhsaj. Funderar på att ta bort min ehehe. men nej ehehe. Jag ska vara lika häftig som alla andra.
suck, jag skulle behöva ett liv, en tomas dileva skiva och ett awesome smile just nu.
Jag går på pencilin.
Jag är en vampyr. 
Åh, påtal om vampyrer - bara jag som diggar filmen twilight som en liten gay?! så awesome! hah, robert pattinson är snyggggg mjamjamja
Han är snygg , jag är bög. lalallalaa.

Jag har ingen kamera! o_o
det är katastrof. Utan kamera, och jag bloggar.  tss. Jag har ingen dagens-klädval-mojs, som alla andra häftiga gubbar. Fy. Just i samma ögonblick som britney spears blev pepp på att raka av sig håret, sålde jag min lilla blåa fina kamera. Uselt! katastrofalt.
Men en kamera ska jag införskaffa, indeed! och vara lika häftig som blondinbella.
Det blir awesome.

aja.
Planer för ikväll? funderar på att tyna musik och flyta iväg. Wawawiwa. Eller jag funderar faktiskt på ett terra bris-linjen. det blir kuwl.
Aja, nejnej, nu känner jag för att vara duktig. Jag ska vara duktig och göra .. vaniljkräm!
Vaniljkräm till frälsningsarmén, jappjapp.
tjingeling :3

RSS 2.0