w.t.f

 



Jag älskar den här låten och jag gillar att herr Dixgård verkligen gör att Mikrofonkåt (som låten heter) blir nånting bokstavligt. Totalsuga på micken, wtf björn...


Precis det här vill jag ha i julklapp


Finaste på länge


HEJ

Fotade den här bilden på Eveponken idag till en gayuppgift i plugget. Wawa.

Jag är rätt så jävla trött just nu men samtidigt inte. Jag vill ha helg hela tiden, inte känna att jag verkligen måste göra någonting. Man är lagom trött på plugget just nu men samtidigt ska jag inte klaga. Jag vill verkligen ta studenten nu! Cider hela veckan efteråt va ;-);-);-) nejmen. Efter studenten lämnar jag förmodligen Svergie, läskigt men ändå jättejättejättekul. Att jag går ifrån Köping till London är rätt så jävla bigt alltså haha. Jag vill ha sommar nu, fylla 18, flytta... det kommer bli awesome :-)

 


Hahahahahahahahaha

 

Melina, jag älskar dig! flytta till London med mig♥♥♥


Äntligen!

Idag är jag fucking happy folk för idag är det kära Mando Diao på tv!
Mtv unplugged, 19.00, den som missar missar nått som är fucking awesome.


En månad


Idag har vi haft våran störda bebis i exakt en månad, hihi. Sitter nästan alltid precis som en annan gör i soffan!

Idag är det också fetaste snöstormen här i stan, man måste bara älska det. Jag bäddar ner mig med varm choklad och gossip girl nu, ett varmt bad efter det och sedan lägger jag mig i sängen för att se Desperate Housewives. Är så himla skoltrött, orkar ingenting känns det som. Menmen, måstemåstemåste. Får se det som positivt att det snart är jullov..!


Fuck arne weise typ

Det här skulle innebära en riktig julafton ;-)


PARTY

En awesome halloweenfest måste jag erkänna! Länge sen det var sådant drag på en fest, verkligen alla var skittaggade och jag säger bara - köpingsbor kan festa!!
hm eller.. allt var tvärtom kan man la säga. Hade kul innan själva festen började med dom som var där då. Men skitsamma :-) tack ändå!
Nu blir det lite läsning av Dear John och sen EMA, woo




Halloweenfest

Idag har vi en taggad munk här! Har sovit ut ordentligt, har tagit det lugnt, har duschat, ska fixa mig lite mera snart, jag har packat och om nån timme är jag redo att bege mig hem till c.d.t för fix inför partajjet ikväll!! ikväll ska jag på verras halloweenfest, asnice :-) Antar att sjukt mycket snygga bilder kommer upp här imorn vava hehe.. eller typ, på måndag. Kommer man må bra imorn? don't think so

RSS 2.0