wtf..?

Nyss när jag kollade mailen så fick jag se detta:

"UK NATIONAL LOTTO GROUP
16 Tolpits Lane
Watford, Herts,
WD18 9RN
UNITED KINGDOM


Reference #: EPUK/74H14508/96D

Congratulations,
This is an e-mail notification to inform you that your e-mail address has won you a cash prize of 782,000.00 Great British Pounds on our online lottery sweepstakes promo draws held on Monday, 2nd of November, 2009 in London, United Kingdom.

Your e-mail address attached to e-ticket number: 019-1645-108-336 with Serial number 0152-12 drew the lucky Numbers: 11-23-34-36-19, and a bonus number of 16 which subsequently won you the lottery in the 2nd category for a payout of 782,000.00 GBP."

Haha, är det meningen att man ska gå på sånt här skit?!
Pinsamt.
Fast nu när jag tar en lite funderare..borde jag tro på det? haha.. kanske inte.
Men det vore ju jävla nice om det vore sant dock ;)
Någon mera som fått den här skiten?

voddler!

åh, jag är kär i programet voddler. Haha, det är verkligen nice. Det är som spotify fast nu är det filmer istället för musik. Perfekt med andra ord! ;)
Har bara hunnit kolla på en film än så länge. Det gick åt helvete att kolla på filmen med mitt mobila bredband, haha. Inget som rekommenderas. Såg även att voddler har alla saw filmerna och jag är nog den enda som inte sett några utav dom, så det blir det till att börja med imorgon eventuellt .. =)
Btw, vem vill ha voddler?
Jag har 24 invites att dela ut! =)




.. not!
haha.


...











Ash stymest.

Musiken flödar.
Jag känner för att gå och hämta en vinglig stol och ett rep, men jag är inte säker.
Jag ångrar det jag gjorde.
skjut mig. :)


Lalala

Nu har jag också sett New moon! haha, awesome typ. Nu kan jag gå och snacka om den varje dag, varje minut, varje sekund!! hehe.. eller inte =) 
Jag säger bara två saker;
Den är bättre än ettan och jag är "team jacob". haha, visserligen har jag varit det enda sedan jag läste alla böckerna, men ändå. Jag är det dels för att han är snygg (näsan kan dock bytas ut..), han är rolig och han är precis lika "kärleksfull" och "gay" som edward är, men jacob känns inte lika tråkig som edward. Visst, edward är snygg o så och är säkert asbra i sängen och biter säkert jättehett o sånt va, men han känns bara så himla tråkig, jämnfört med jacob! eller hur? eller?
Vilket jävla team är ni? ;)


World behind my wall

Sugig uppdatering, det hurrar vi för.

Sitter hemma nu och tynar musik, det kan inte bli härligare. Jag har sådan träningsvärk så jag kan börja gråta snart alltså, haha. Det tar seriöst fem minuter för mig att vrida mig i sängen, haha! illa.
Idag har vi fått intervjuat igen. Eller ja, cassie den trånga snodde det ifrån mig och istället fick jag vara fotograf. Vilket inte gjorde mig ett skit, eftersom det är nice att fota :3 maha. Min klass gjorde även en egen blogg där vi la upp det vi gjorde idag (intervjuerna osv.). Hah, pinsamt typ men aja. Ni kan ju alltid checka in den, bara för att ;) http://www.notsomachomedia.blogspot.com/ . haha!
Om någon timma taggar jag bio (new moon!) tillsammans med cassie den trånga, melina och rebecca =) det gillas. Efter ett jävla års väntan.. haha.
Aja, ska göra annat nu.
Hejs :)

söndag

Gooodmoorgon! jag vaknade för typ en timme sen, helt cp.
Jag hatar verkligen söndagar, fast denna söndag känns lite bättre än alla andra söndagar eftersom jag inte ska till plugget imorn haha.
Jag ligger just nu och inväntar min syrra, sen ska hon och jag ha ett vampire diaries maraton som typ alla andra söndagar, haha. =)
Vad ska ni göra denna söndag?

Lördag

Hej babyisar! =) haha, helvete vilken tråkig helg. Jag ska aldrig mera ha ögoninflammation, tråkigaste ever förfan.
Jag hade velat gå på öppet hus som fan idag (hur kan man egentligen vilja det..? nåja, ögondropparna har gjort mig en aning cp haha). Jag fick ju absolut inte ännu mera längtan till de när babysandra och babycassie tokmessade mig ifrån det, som mina egna smurfreportar typ. Menmen, jag vill ändå tacka mina "smurfreportar" för att dom gjorde min dag! =) ni är värda 29032390 kramar för det ni gjorde, haha ;) era busar..
haha ingen fattar typ. bra, ja.
"förhoppningsvis" är jag tillbaka i plugget på måndag, men jag vet inte. Den här skiten vägrar ge sig. Men jag klagar inte ;) jag gillar ändå inte skolan, bara vad den har att ge så att säga.. haha. 
Nej, jag ska väl fortsätta att tråka här, hehe...
puss

Jag hjärta gaybloggen!

HAHAHAHAHA!!
den som inte kollar på klippet är fan dum i huvet, det här var tammefan det roligaste jag sett på väldigt länge.
Underbart, underbart, underbart!
hahaha jag skrattar sönder alltså.

"jag vill börja med att dissa iphone, för det här är lite för mycket för olga. för liksom olga tänkte 'wow, hightech!' o så säger dom 'touchknappar!' men.. olga hittar inte knapparna. det är bara en skärm.."


Fredag

Åh, jag fullkomligt älskar fredagar =) vampire diaries, idol, lite vin.. me like!
Ni anar inte hur skönt det är att bara ligga hemma helt rödsprängd i ögonen, och dessutom så håller jag på att beställa en massa julklappar nu! till mig själv dock, ifrån mamma och mormor för dom kan inte ett skit om datorn, haha. Men så beställer jag även till min familj och en homie. Jag älskar verkligen att beställa julklappar. Jag älskar julen överhuvudtaget. Haha, jag är en konstig jävel som tycker det är roligare att köpa julklappar till folk än att få dom själv ;)
Det jag lyckats beställa hem till mig själv idag är 8 skivor, första säsongen av true blood och nya kläder blandannat. Just nu håller jag på att leta efter en ny mobil, men jag har verkligen svårt för att bestämma mig för vilken jag vill ha.. Kanske borde köpa en mobil som är stryktålig, ni vet, en som går att stryka..? ;) hahaha. Årets skämt. Nejmen allvarligt, vad gör man när ens morsa säger "du får köpa vilken mobil du vill ha"? haha gah, beslutsångest.
Lite hjälp, tack? Jag vill ju helst ha en mobil man kan stryka, dock.. hahaha.

Vad har ni önskat er i julklapp?

Booooring..

Jag hatar att ha ögoninflammation. Jag känner mig som en vampyr ifrån vampire diaries haha, det ser ut som dom har ögoninflammation när dom blir "hungriga"..

jösses, ni ska se hur min säng ser ut just nu alltså! i min säng kan man just nu hitta ett lypsyl, ögondroppar, halstabletter, uppsats papper, en mcdonalds mugg, slash's bok, tre filmer, två doser, ny ipod, två par hölurar, min mobil, en påse vingummin, två pennor, tre tidningar.. haha, katastrof med andra ord! Jag behöver seriöst städa mitt jävla rum. Det får bli morgondagens sysselsättning, eftersom jag inte kan gå ut då heller. It sucks med andra ord.
Men baby cassie och baby sandra, dreggla åt mig också på new moon imorn<3 huhu.
Nej hörrni, nu tänkte jag kolla på paradise hotel =)
hörs imorn, puss


ögoninflamation.. jag?

Godmorgon hörrni. Idag skippar jag plugget, me lajk typ. Fast anledningen är så inte nice. Jag har fått ögoninflamation, hahaha. Jag kan inget annat än att skratta! Jag missar allt. verkligen allt, på grund av den här skiten.
- Jag missar hocker, aka johan palm (!!)
- Eventuellt missar jag "nue moon" (paul haukka uttalar ju new moon så) imorgon. Megakatastrof, ja! Jag har ju väntat på filmen i ett år nu.. aja.
- Jag missar öppet hus i plugget (HAHA, jag är faktiskt lite ledsen över det! tror nog att vissa av er fattar varför.. hehe) 

Helvete säger jag bara, haha. Det är illa nog att jag ligger här och ser ut som jag är brutalt jävla misshandlad och dessutom så ser jag ut som snubben ifrån ringaren i notre dame. Haha..

Aja, ska väl ligga och kolla klart på the voice, huhu. =)
puss! / rödöga

smile bitch

Haha ah, hej.
I'm back kan man la säga. Jag är inte förbannad längre, haha. Otroligt att jag kan ändra mig väldigt snabbt. Men egentligen tror jag att det var den där jävla skinksmörgåsen, musiken och... och nånting mera som gjorde mig happy igen. 

Så.. vad gör ni? Jag ligger och kollar på stockholm-arlanda, haha hatar det progamet förövrigt. Men snart så blir det ju paradise hotel o det diggar vi ju!
Nån mer bitch som följer programet..?

Nej hörrni, det här känns en aning meningslöst. =)
hörs imorn!

allakandö,ja





R-pattz

Jag är fortfarande förbannad på allt och alla. Synd att jag måste jobba ikväll, för jag vill bara isolera mig ifrån alla dumhuven. Är man själv, då mår man som bäst.


Fittarg

Jag måste bara lätta lite på trycket..
JAG HATAR ALLA WANNABES. JÄVLA FITTWANNABES. gå och dö i ett fult jävla hörn för ingen orkar med er jävla mongon.
Skaffa ett jävla liv någongång jävla cpn!
Jag hatar alla.


Så. jag står för det också, till 100 %.
Synd att alla som existerar är dumma i huvet.

onice

Inte nice att jag har fetont i halsen (hur ska jag nu kunna skrika "JAG ÄLSKAR DIG, JOHAN PALM!!" till nicklas på torsdag?!) just nu.
Inte nice att jag är äckeltrött just nu.
Inte nice är det känns som vi har tusen saker att göra i skolan.
Inte nice att jag tror att mitt lillfinger kommer göra ont om två veckor.
Inte nice att att min uppsats blev typ inte nice. inte okej.
Inte nice att det finns strumpor som lyser.
Inte nice med britneys pinsamma musik.
Inte nice att jag nu blev förvirrad av för mycket inte nice.

Jag orkar ingenting idag.
Jag lägger mig och läser snart eller något.
bye bitches


RSS 2.0