Mad world

Jag tycker verkligen inte om denna dag.
Min morgon var grymt stressig och sen i skolan blev det föreläsning med Mietek Grocher i hela tre timmar. Jag som hatar att sitta still så pass länge kände mig verkligen inte pepp innan han började prata, men när han väl satte igång så... jag blev helt tagen, helt ärligt.
Han berättade om hur han som tolvåring fick leva ett brutalt liv i Warszawas ghetto och efter det, ett flertal koncentrationsläger där han torterades i princip varje dag, fick ingen mat, skickades in i en gaskammare som han dock lyckades fly ifrån. Helt otroligt. Jag fattar inte.
Han berättade hela sin historia fram tills han den 2 maj 1945 blir fri utav röda korset, och hans historia var minst sagt otroligt stark och rörande.
Jag som inte ens är känslig, och som aldrig aldrig gråter öppet, satt där och grät. Fyra gånger, faktiskt. Jag mår fan illa när jag tänker på vilka människor det finns/fanns. Och det är tammefan ett jävla mirakel att han överlevde..
alla i hans familj dog, och han är hela 82 år idag. Härligt att han fick ett långt liv, eller ja, kommer ha ett långt till. Förhoppningsvis lever han mååånga år till!
Jag funderar på att vara liten av en g33k och köpa hans bok.
Jaja. Nu tänkte jag kolla på project runway och sen sova. Är rätt så jävla sliten..
Ha're gött

Paketregn - happy birthday to ME!

Hallå där könsblåbär!
Som sagt var, idag är det min födelsedag [:
Det är coolt, det är nice, det är top notch!

Min dag har börjat hyvsat bra. Paketen har rullat in som små underbara köttbullar och jag är en glad flicka.
Jag känner inte för att ha något sweet 16 partaj...  inte just nu i alla fall. Det blir väl i norrland om en vecka, höhö. Så det blir en lugn födelsedag för min del. boring, men strunt samma. 
Om ungefär 6 timmar står cassie den trångas fötter i köping igen. Hon ska direkt hit och ge mig dos paketos :3 Hon har gjort så att jag blivit kär i hennes pakets inslagspapper. Så underbara. haha.
Aja, jag ska ta mig en dusch o sånt nu.
Hail


HÖHÖ

Jag säger bara fem små ord just den här tiden:
nu är jag sexton år

Ja!
Ja!
Ja!
Fram med groggen och ner med gylfen!
HÖHÖ.

Top notch

Jag känner mig rätt top notch.
Trött, utpeppad, rosa, blåst... det är top notch om nått!
I alla fall, idag fick jag reda på att min klass är så där underbart blåst :) roligt blåsta. Som.. uppblåsbara barbara, tillexempel. Men bara som exempel, exempel.
Vi satt nämnligen på mattelektionen och våran mattesal är även en tekniksal, så den är utrustad med lite hittan och dittan.
Det började med att Linus fick för sig att han skulle börja prata i nå rör-look-alike mojs vi har i salen, och så ville självklart alla andra tomtenissar höra honom i andra rör eftersom vi har flera styckna. Efter fem minuter sitter åtta tomtar och lyssnar på när lucas (han tog över linus) snackar finska, franska, japanska, danska samt sjunger lejon kungen låtar i rören. Jättekul, verkligen. Calle försökte övertala lucas att sjunga vinnarlåten i årets melodifestival, men lucas vägrade eftersom han själv "är i målbrottet och det kan låta lite konstigt då". oj vad jag skrattade.
Efter ett tag säger amanda, som också sitter och leker med rören, att "vi är ju typ värsta vetenskaps klassen".
åh underbart. jag dog.
Hela den här processen såg kul ut, så bilder kommer lastat!


Jag är snäll idag och censurerar, ifall dom skulle bli piss off på mig xD



Schlagerfeber!

Jajamen, nu har jag fått "äran" att se måns zelmerlöv, alcazar, caroline af ugglas samt Molly sandén!
Det var egentligen tänkt att sarah dawn finer skulle spela också, men hon blev tydligen fastsittandes på något tåg pga att någon hade tagit självmord eller vad nu gubben, som var lite av en host för det hela, sa.
Jag tycker verkligen inte om sån här musik annars och faktum är att jag blev dittvingad, men det var trevligt ändå.
Måste erkänna att Måns är en liten gräddnos live! hahaha. O'boy, Andreas från alcazar kan verkligen skaka på asset! haha.
Jag förväntade mig fan inte att Caroline af ugglas skulle vara så som hon var live. Hon låter faktiskt mycket kassare i tvrutan. Men det jag diggade med hennes framträdande var att hon gjorde sina ökända alien-rörelser även denna gång, dom är ju underbara! haha.
Måns fick som vanligt 92389238 skrikande fjortisar till sitt framträdande. Visst, kul för han - dock inte så kul för mig som knappt kunde andas pga folkmassan. Det enda jag fick i mig var hårspray, blont hår och ungefär 15 liter brunkräm. Lite halvt trevligt så där.
Molly sandén tänker jag inte ens ta upp. Jag menar, är det år 2081 och jag en onsdag får för mig att "nu jag ska bli en äkta schlager fantast!" så kommer jag ändå aldrig digga den bruttan. förlåt.
Mjamjamja, alcazar var verkligen... dansiga, glada och färgglada live. Dom sprutade ut en äkta glad, glitter energi till folket. Dom fick alla att hoppa runt och gunga som små mumintroll. Dock inte mig. hah.
och wawawiwa, jag fick ögonkontakt med Måns och Andreas! dedu! hahaha.
Jag säger bara två ord om denna dag:
åh herregulla.

Aja, om det nu skulle vara några som faktiskt gillar schlager och som tittar in här så tänker jag vara en snel hest och lägga ut tre små suddiga bilder på vardera artister.
Förlåt om bilderna blev lite suddiga. Jag fick nämnligen någon liknande skakanfall mitt under alla uppträdande. Dock inte för att jag var hyperglad o så där över att se dom alla, utan för att jag är cp.
Sug och svälj!


Vad säger man? xD






I lol'd



Varför garvar jag som ett as varje gång jag ser den här bilden? xD

Hehehe.

Tingeling tingeling!
Mja, det är helg. Wawawiwa säger ena halvan, oh fuck säger andra halvan av mig.
Jag är ensam med mina kära ernst kirchsteiger tabletter, som vanligt.
Helgen kommer vara lugn, tråkig och... plågsam? Den kommer vara extremt boring bara för att jag måste ta tag i mina studier och extremt plågsam för att mamma har bokat in en liten resa till tuna park i eskilstuna på söndag för att köpa nya saker till mig OCH se på några som var med i årets melodifestival. Jippie.
Alcazar, caroline af ugglas, molly sandén, sarah dawn finer och måns zelmerlöv - here I come. erat största fan!
eller inte.
Lid med mig.

Hitills har denna dagen varit ajshjashjasjf, och det känns knappast som att den kommer bli bättre. Jag känner möjligtvis för att plocka fram min rangliga stol och mitt rep senare ikväll, men jag vet inte. det är bara en tanke, så där.

Idag har jag lekt lite med tandläkarn, jag gillade de inte.
Skolan var tråkig & seg, jag gillade den inte.
Jag var tvungen att följa med på våran mathandling idag, jag gillade de inte.
Mitt där på willys kommer en helt okänd "gubbe" fram till mig och bara .. kramar mig. Han började även babbla på som satan och sa något som lät som "who is who - vem är vem?". Jag begrep i princip inget alls.
Jag måste även passa på att varna alla för mina såkallade körkunskaper. Jag kommer vara en stor fara för trafiken då jag om nio dagar får bege mig ut dit och smaka på vägarna. Jag insåg idag på willys hur dålig jag är på att köra saker. Inte ens en jävla kundvagn kunde jag köra rakt, nejnej, den åkte självklart in i häcken på en liten kille och på en snubbe i min ålder. Jag gillade de.

Idag har jag även planerat min såkallade bröstfest. Ja, så har jag döpt min födelsedagsfest. Det låter som en passande namn. Den är efterlängtad. Om du vill komma så är det bara att du klickar in dig på ticknet.se och söker på bröstfest :) 155,675 spänn kostar det, fan värt att punga ut tycker jag!

Nu vill jag ha köpingsyran.
Nu vill jag ha vattenkokare.
Nu vill jag ha hembränt.
Nu vill jag ha en struts.
Nu vill jag ha en liten vampyr.

Tack för mig.

Cp

Jag är sjuk. Både mentalt och fysiskt.
Nejrå, men min hals är lika dålig som all hiphop musik just nu.
Kul att bli sjuk nu när man snart ska joina lappelandet!
Jag råkade skriva kuk istället för kul.

Jag funderar på att bli serb. faktiskt. Det verkar jävligt intressant. faktiskt. ja. faktiskt. faktiskt.
Heheh.
Det känns som att jag är fast inne i en kall kondom, faktiskt. Fantastiskt.
Bafucin och ernst kirchsteiger tabletter - det är mitt överlevnadskit just nu. Underbara förkylning och beroende för att bli helylle i tre timmar.


Detta känns meningslöst ^^
gothbye



Lilla Jesus

Röven gör ont, röven gör ont, röven gör ont.
Jag sitter på golvet hos cassie (den trånga) och glor på the city. puss hopp lingon träd, på det.
Prins caspian, robert pattinson, crashdiet, autografer och en brun vägg glor på mig.
Hål i byxan.
Melodifestival-pepp! det är konstigt som ett as, men det är jag. Popcorn till H.E.A.T, dom ska vinna! lol.
Det låter som att cassie är täppt i näsan. tuggumi i käften. så härligt :)
Jag måste erkänna att jag tagit alldeles för många ernst kirchsteiger tabletter, dom gör mig helylle verkligen. Det tog mig upp till fem minuter att förstå att cassie och c/o har en ny tv. Det lät något i den här stilen för er intresserade jävlar;
Jag: Vart ska vi kolla på melodifestivalen sen?
Cassie den trånga: I vardagsrummet, såklart!
Jag: Men ni har ju en dataskärm som tv?
Cassie den trånga: Nej, vi har en ny tv.
Jag: Va? Nej, jag såg en datorskärm stå där. Men det stog en tv på golvet.
Cassie den trånga: Ja, men det är våran gamla tv. Vi har en ny.
Jag: Ja men den står ju på golvet?
Cassie den trånga: Men vi har en ny tv!
Jag: Jaha, har ni en NY tv?

Skratten plingar, ögonen springlar - andra saker.. dinglar.
Tiiingeliiing, tiiingeliiiing.
Härlig sång det där.
BLÅSFISK.
HELLodå :D :D:D:D:D:D:D:
hsjjashjhsj SJHJHSAJHASJHASJJHDJKFJKFJKJFJFJSMND JMBDHD

Frukt

Händelserik dag idag!

- Eric erkänner att han anmält sig till programmet "Bonde söker bög". Exakt 5 timmar, 4 minuter och 43 sekunder senare hoppar han runt av glädje utanför spanska salen, efter att han fått vetat att han faktiskt blev antagen till programmet.

- Fanny erkänner att hennes tå är för liten och att hon har en crush på Per Kraft samt Lennys pappa.

- Eric påstår att Anders tagit hans rosa silikon bh.

- Min (snart tvåårige) lillebror ringer och säger tutte tre gånger och sedan lägger han på. Perfekt avslut på dagen, tack.

skägggggggggggggggg.

Hej.
hej.
hej.
hej.
hej.
Hej!

what´s up, vanillaface?!
Jag har tråkigt. Extremt tråkigt. Inget ovanligt.. Jag är rastlös och känner att jag vill eventuellt sticka iväg till kolsva och vistas på en seans som tomas dileva håller i. Det låter extremt lockande! Menmen.

Intresseklubben antecknar:
- jag har nyss haft lov, faktiskt. Underbart, ehehehh. Lovet sög vanligtvis balle, men ändå, lov som lov.
Inget partaj..
Ingen konsert..
"man ska inte röka unga dam!"...
awesome lov :)

Nästa lov hurrar vi för. Nästa lov är det hej norrland.

Idag fick jag tillbaka min dator, som varit inne på lagning i fyra månader (y)
me lajk 8D

Jag har ingenting att skriva om, och jag som kände för att skriva världshistoriens långaste blogginlägg just idag! -.-

1 mars idag fan!
då återstår det alltså hela 28 dagar kvar tills JAG blir 16 balle, bast, barre.
Alla ska skriva ner det, eller lägga det på minnet, jag vill ha gratulationer >:

DET KLINGAR LÅTTIPS!
http://www.youtube.com/watch?v=S_JuPIFQSpw
Den är perfecto om klockan är exakt 01:19, du känner dig hyper och du är oboykreativ.
jag älskar låten :<
Lifelovers texter är.. grr.

Min hjärna får verkligen arbeta just nu när jag har bestämt mig för att vara jävligt kreativ på den här jävla bloggen, men det funkar inte, så jag säger tack och gonatt, skål.

RSS 2.0