Hih.

Jag är söt


CHACHA

Chacha bloggennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nnnnnnnnnnnnnnnnnn!

Har inte tid, ska turkdunka paradise hotel danmark nu ♥♥♥♥♥♥♥♥

hihi, hejdadu

18:00

Tjuu!
Huhu man kan lugnt säga att jag är alldeles lagom trött och "sliten" efter en heldag i Västerås tillsammans med Evelina. Men det var nice. speciellt när man kommer hem med massa nytt i garderoben!
Nu tänker jag bara lägga mig i sängen och glo på the big bang theory eller något. Känner mig lite smått febrig efter att ha vistats ute i spöregnet i alldeles för fel klädesplagg för det, så mja.
Kladdkaka, jordgubbar och big bang theory - vadå skönt avslut på dagen, thihi. =)

I'm alive!

Yo, yes ja jag lever fortfarande! Inte skrivit på två månader nu men vafan, alla älskar mig ändå :-)

Vad händer då? Inte mkt just nu inte... nyss fått sommarlov, hur skönt som helst! Känns ju inte direkt mindre bra när det slår mig att i höst går jag in på mitt tredje och sista år på gymnasiet, hihi. Så om ett år sitter jag här som en nykläckt liten studentent, förmodligen full och lycklig. Can't wait!!

Ojoj mycket har hänt på två månader måste jag erkänna.. många bra saker! Jag mår skitbra förtillfället på alla sätt o vis, så klaga tänker jag inte göra näähähähe :-)

Vad händer den här sommaren då..? Tänker i alla fall inte åka till tyskland och danmark och bli fuller i stort sett varenda dag (tyvärr), istället tänker jag bara relexa och ta't lugnt i Enköping. Det är där ni hittar mig nuförtin, tyyyp :-)

Nej nu tänker jag sysselsätta mig lite grann genom att vara tuff o pilla runt på facebook. Har ju blivit en ball tjej nu ni vet!

Pusselipuss

RSS 2.0