"Miss plastic"

Jag har helt seriöst hittat min nya idol.
Jeffree star, v

Är han inte söt?!






:)

Jag hade inte tänkt förstöra eran dag genom att skriva ett inlägg. Jag fick bara som uppgift från cassie den trånga att lägga ut denna bild på robert pattinson som ung :P
liiite nice. liiite fjortisboy.
Aja, här har du cassie! Nu har du något att pilla till :)
hahah


r.i.p

Skriver bara idag för att säga ett stort grattis till min morfar som skulle ha blivit hela 55 år idag.
Tyvärr lämnade han världen redan vid 25års ålder...
Stort grattis, morfar. Vila i frid.

Framtids planer!

Okej, blabla. Det där om att inte skriva idag var bara en kex lögn. 
Jag är trots allt uttråkad. Jävla födelsedagar.

I brist på annat sitter jag nu och funderar på om jag verkligen valde rätt linje på gymnasiet? Har jag verkligen bestämt mig helt och hållet om vad jag vill bli senare? Jag vet inte. Det bara snurrar som virvelvinden blandat med en dos speed i mitt lilla huvud.
Men med några eftertankar just nu så vill jag faktiskt bli... kalkonrådgivare. Det vore något! Jag har hört någonstans att man kan bli det, men undra vilken linje man går då?
Men när man hört ordet kalkonrådgivare, så... tänker, i alla fall jag, på en kvinna med kontorskläder, uppsatt hår och mörka markerade glasögon, stå leéndes brevid en liten kalkon.
Kalkonrådgivare enligt mig är en person som ger rådgivning åt en kalkon. Men jag vet inte..
Jaja, jag kan höra fotsteg av underbara små jävlar nere i trappen, så antar att gästarna är här. Älskar't, älskar't, älskar't! :))))
rakbladspussar! / m.



Avslutar detta med att lägga ut en fin bild på min underbara syster, som är födelsedagsbarnet.se :) grattis till den fina ungen!

Öl, soppartorsk & linnetrosor

Rubriken säger allt. Eller rättare sagt, inte ett skit.

Gah, jag har gått och blivit besatt av twilight.
Det är jag och cassie den trånga liksom, vi är små.. twilight-groupisar!
Robert pattinson är verkligen fin som en häst.
Jag är nörd, vi är nördar, på hela den där grejen. Jag blir galen, men jag kan inte hjälpa det xD
Vi kom överens idag om att vi ska skicka en bild robert pattinson till robert pattinson och be han signa den, för vi vet att han skickar tillbaks bilden efter det :) AWESOME.
Jag har faktiskt varit jävligt twilight såsig idag. Cassie och jag.
Twilight.
twilight.
twilight.
Hon och jag ska nämnligen på kryssning den 27:e juni, och jag har ju då snackat med hela twilight gänget och dom ska med oss! Dom tänker filma klipphoppnings scenen från new moon (alltså fortsättningen på twilight, för er som inte vet det) just där på båten. Producenten viskade till mig att dom skulle göra om båten till en klippa då på datorn, och ser man någon människa där så blir den människan omgjord till en liten klipplanta. Fast dom har liksom inte tänkt att göra scenen precis så som new moon boken beskriver den, dom har mera tänkt liksom att bella ska hoppa som vanligt MEN, jacob ska komma och kasta ut värsta lasson gjort utav godis till bella, så att hon kan bli räddad :) spännande, spännande!
puss på min seriösa sida.

Min lilla koalatårta till kompis tipsade mig idag om att tidningen klick ordnar en tävling nästa helg, där man typ får åka till inspelningen av new moon och ha en liten roll, och nu är det så här va... att jag och cassie ska vinna, och vi ska åka dit och spela... tomater! just det! det blir så härligt, så mäktigt. Jag kommer bli den nya hollywood biatchen.

He-he för några dagar sedan kom jag och mamma överrens om att jag ska bli medlem i ett utav köpings bratgäng nu i sommar, och det kommer bli awesome såklart :D
Vi kommer ju kunna ha brunkrämsfester varje dag!
Jag längtar så förbaskat till detta, så jag har faktiskt setat hemma idag och sjungt in alla lady gagas låtar! Så nu kan jag dom utantill, minsann. Bara för att smälta in med dem. Dom måste ju bli övertygade om att jag är deras soulmate =)
Mer än att förstöra mina stämband idag, och skadat omgivningen, så har jag tittat sönder mina ögon. Jag har nämnligen kollat på hela 2923 bilder på robert pattinson, haha! wawawiwa.

Påtal om något helt annat, så ska jag och cassie bilda band. Än så länge har vi konstaterat att vi ska spela såkallad handflatsmusik. Magkänslan säger att vi kommer bli stora en dag...

Nej, jag borde sysselsätta mig med något annat just nu. Jag känner mig lite som en mandelgiraff med ögonfransar och en fransk klänning, så...

Imorn kommer jag göra er en tjänst och inte skriva, för imorn är jag seriously upptagen. På allvar. Jag måste fira min homo till syster som blir tolv, JEJEJEJEJEJ. Plus att imorn har jag tänkt inhandla ett liv!
Aja, you know you love me.
xoxo / gossip girl.

hahah, nejrå.
rakbladspussar! / m.

n0rrland

Tjo yo.
Nu har jag lov och jag befinner mig i norrland!
Dock är vädret här uppe inte alls som jag vill. Hemma i Köping är det snarare vår, här är det kallt & jävligt och nästintill vinter. Snön finns fortfarande kvar...
Åkte upp till Ånge i lördags. Där var det snö, men solen var på g och det var plusgradigt, så det var najs.
Min syster lyckades övertala mig att åka skoter (vilket jag inte gjort på megalänge, efter åkturen med josses bror adde..inga kommentarer på det), och det var fuck nice!
Jag måste erkänna att jag hade världens snyggaste outfit just då! Jockes blåsvarta skoterjacka (som var fem storlekar för stor, om inte mer), mina mörkblåa jeans & peders jättegummistövlar i grön färg. Jag kände verkligen för att ta en sväng till något partaj just klädd så.
Våran lilla skotertur varade i max en timme, sen satte vi oss på en tre meter hög snöhög, med varsin solstol, och njöt av den gula varma bollen i himlen. Rätt nice.
Dagen efter kom papsi och c/o och hämtade mig. Vi åkte hela långa hippiesträckan hem till föllinge, som förövrigt är byn som gud glömde.
Jag gjorde inget speciellt här igår, förutom att glo som en kängru på filmen patrik 1,5 och som en senad banan på oliver (min yngsta broder) som var mera hög än levande just då pågrundav en överdos av socker.

Denna dag har sugit hårt hitills i alla fall. Det första jag gjorde imorse när jag vaknade var att rasa ur sängen. Skadad och road begav jag mig ut i tvrummet, där jag i stort sett har befinnit mig hela dagen, som ett litet mongo.
Oliver har sprungit runt här hemma idag och sagt öl och skål - vet inte om jag ska ta det negativt eller positivt, eftersom ungen är två år gammal? xD
Idag fick jag även se att det kommit ut twilight skor... vad säger man? typ..suck?
Jag gillar twilight, nej jag älskar twilight men vafan liksom, det börjar gå för långt nu. Man kan göra twilight hamburgare nu också tydligen, haha. Det kommer inte förvåna mig ett dugg om det kommer komma ut twilight jeans, twilight hattar, twilight underkläder, twilight vantar, twilight paraplyn, twilight klockor m.m snart ><'

Det här lovet kommer bli tråkigt >:
Jag måste plugga (FAIL)
Jag har ingen lust att befinna mig utomhus så mycket eftersom det är jävligt kallt, och självklart har jag inte med mig passande kläder för sånt här..
Josse kommer tydligen inte hit till byn, så yihej. Där röck mina förväntningar inför vårat stora norrlandspartaj det här lovet också.
Jaja, jag funderar på att ta mig en vaaaarm dusch nu, innan jag blir isdrottningen herself :]
Adios!

RSS 2.0