Kärlek


Den här dagen har varit hemsk, den är det fortfarande. Detta klipp är det enda som får mig lite happy just nu.
Jag älskar hur han liksom börjar klippet med att säga "fuck". Jag älskar låten. Jag älskar Josh. Bra på bilder, bra på att lira. Helt fucking awesome.

Nyklippt, lite kreativ och hehe-arg

Godkvällis!
Sitter här helt nyklippt o allt, toppen. Kan inte fatta hur jag kan vara så trött efter jobbet? vi gör ju typ ändå inget där, haha.. Fast nice att få betalt för att i princip inte göra ett piss =)
Idag har jag försökt vara duktig på en sak i alla fall. Håller nämligen på att lära mig spela gitarr haha! Det går väl, ja... haha, det blir bättre ju mera jag övar. Säger typ: Gp, släng dig i väggen! hahaha.

Åh, kan inte fatta att det bara är tre dagar kvar på jobbet. Skönt, fast ändå inte. Kommer sakna mina gamla homies!
Kommer sakna att bli spöad på kortspel hela tiden, kommer sakna att min "jobb-partner" kallar mig cp efter att ha sett mig krama om radion eftersom Mando spelades, kommer sakna min favoritgubbe som tror att jag är gravid efter att jag sa att pubert, min mage, pratade haha...
Ska i alla fall bli grymt skönt att äntligen få ett efterlängtat sommarlov! :)


Nejhörrni, nu ska jag ta lite käk och vara allmänt arg. Ska aldrig mera gå in och kolla efter uppdatering om en utav mina favoritmodeller Cole Mohr, för såg igår att en svensk bloggare har träffat honom och jag bara ÄLSKAR bilden på dom två tillsammans!! avundsjuk, NEJ.............


skjut mig tack

Sunday sunny sunday

Idag har dagen spenderats ute i solen hemma hos Cassies fader ute på landet. Helt nice, wawa, exposed. Vi har blivit en aning stekta kan man säga, haha. Längtar lagom mycket nu till att jag slutar jobba (sista veckan börjar imorn, wiho) för då ska jag spendera så mycket tid där ute så Cassie aldrig mera vill se mig igen, hihi =) 
Här kommer tre söta bilder från idag:

en söt poseérande cassie

extremt failad bild på min fot wtf


så här brun lyckades cassie bli! bra jobbat där, cassieponken

och jag avslutar detta inlägg med att eventuellt, eller förmodligen, göra cassie lite lycklig.
Jag håller just nu på att fixa första säsongen av Supernatural.
Wiho. Tror jag ligger på + där nu

Gåshud.se

Skiter totalt i att kolla på filmen, jag är helt fast i ett youtube-klipp. Fan den underbaraste rösten jag hört på länge


Pics

Bilderna summerar lite av gården perfekt tycker jag.
Började med fix här hemma och med att korka upp lite smått. Sen kom Cassie för att fixa mitt hår (Tack Cassandra_giirl_93_rolf).
Efter det gick vi vidare to da place för att börja firandet. Eh, ah. hahaha. Blev drick & mat & kul osvosvosv! Gick väl hem nån gång vid fyra snåret på morgonen, emofniss.
Kvällens kanske mest randomiga och mest cpiga sak sa's väl när vi gick hem.

Jag: Det sitter nån på vägen..?
Roger: Det är en hare.
*tystnad*
*fågeln på vägen flyger iväg*
Roger: Haren kunde flyga!

haha vaafannnnn. AO
mennnn nu blire mys framför filmen Farsan :-)
smell you later

Midsommarafton, GAY

Har redan korkat upp o snart bär det av mot midsommarpartajj !! :)
skriver imorn eller nå!
kanske gör en gustaf senare? hahahaha :D:D:D:D CASSIE ÄR GAY

Remember Me

Hej :-)
är nyss hemkommen ifrån jobb/umgås-time med Cassie och Evveponken, det var trevlans. Solen är verkligen på g idag! sjukt nice. Skönt också att man bara har två dagar kvar på den här veckan som man jobbar, är ledig på midsommarafton som tur är. Midsommarafton kommer sluta fint antar jag, med dom planerna som vi har. Haha.
Nu blire en dusch och sedan ska jag lägga mig och glo på Remember Me. Tror att den är grym!
Hur många toasts får den av den personen som sett den?

affischen är nice i alla fall..!

varför denna dag känns fan värd.
- skönaste dagen på jobbet (kan nästan inte fatta att pengarna rullar in när jag sitter och fikar på ett mysigt ställe i strömsholm)
- om en vecka släpper kent sitt nya album
- om exakt en månad och 6 dagar är det mando igen!!
Varför denna dag känns så in i helvete värd:
- skönaste dagen på jobbet (kan nästan inte fatta att pengarna rullar in när jag sitter och fikar på ett mysigt ställe i strömsholm)
- om en vecka släpper kent sitt nya album
- om exakt en månad och 6 dagar är det Mando igen!!

Varför den är mindre värd:
- idag om exakt en månad skulle vi ha sett muse i stockholm, men dom jävla gayarna har ställt in. Dom har tappat ett fan! (fast förmodligen flera)
- Jag har gjort en remake här på bloggen och ja, jag har helt enkelt så jävla mycket kryp i kroppen just nu. haha.
- Jag är argis för att vissa inlägg är borta, bara poff så där? förklaring någon...

Hundägare nästa...?

Jag har länge varit sugen på att köpa mig en kleinspitz (det är en hund, inte en porrfilm som det kanske kan låta som). Sitter just nu och letar för fullt efter någon söt liten valp! går dock sådär... just kleinspitz kan vara svåra att få tag på, såklart. Min tur som vanligt med andra ord. Men nu har jag fan bestämt mig och vet med mig att jag lätt kommer kunna ta ansvar om den, så nu ska jag bara ha en!!!!!! =)
höhö ne, ska fortsätta leta vidare här nu. Lär ju leta bra länge...

Btw, imorn kommer jag förmodligen göra en totalrenovering här på bloggen, emofniss.
Ha're bra!


precis en sån här kommer jag förhoppningsvis få gosa med snart, haha! ♥


18:31

Jag har jobbat i två dagar, jag har sett mina betyg, jag har haft lite utav ett liv. Jag är trött nu. Haha, det var inte direkt planerat att stiga upp tidigt på mornarna det första man gör på sommarlovet! Men, nu gör jag det och jag är rätt glad ändå (med tanke på vad det för med sig, HEHE SHOPPING I GÖTEBORG!). 

Har precis tagit en lång dusch efter en heldag på jobbet. Jag ska egentligen inte klaga eftersom idag var det så lugnt på jobbet så jag tror inte jag har gäspat så där mycket sen en fysik lektion i sexan...
Wellwell, nu har jag tänkt kolla på det första avsnittet utav säsong tre av true blood! asballt. Avslutar detta onödiga/ointressanta inlägg med en kanske knasig liten story. Jag hittade den nyss bland mina jag-har-gått-ut-ettan-på-gymnasiet-och-detta-blev-kvar-ifrån-skåpet papper nyss, och om jag minns rätt är denna story skriven utav linda, evve, sandra, cassie och jag. Vi har skrivit en del och sen lämnat över sista meningen till nästa person, AHHH ni fattar... sånt man gjorde på dagis kanske ;) nähähähäeee

"Det var en gång en fet flodhäst som hette Ulla. Ulla hade en fet bullfitta som kunde beatboxa. När hon vann melodifestivalen fick hon reda på att hon var... 
gravid. Vad skulle hon göra, hon var bara 12 år och hade klamydia. Så hon la sig i sängen och...
åt köttbullar. Hon tyckte det var så gott att hon bestämde sig för att...
gå och träffa Mr.Waffles. Mr.Waffles är den gemensamma sonen till Mr.Big och The Waffelhouse. När hon hittade Mr.Waffles hade hon en rosa hatt och satt i en rosa ballong. Ballongen hade...
en snopp. Stor och lika hårig som en fjäder. Jämt när ballongen var uppe i luften var den stora och fjädriga snoppen ett problem. En vacker måndagskväll var ballongen uppe i luften som vanligt. Han fick syn på en sak på marken. Det var premiären av the twilight saga: New moon. Ballongen blev överlycklig och åkte ner mot premiären. Men något gick snett. Fjädersnoppen tog över och körde med all fart ner till Robert Pattinsons mun. Alla blev vilda och glada och ballongen blev den lyckligaste ballongen i världen!
"

w0000000000000000t....

G.N


Okej, nu ska jag vara ärlig här. Jag har gjort en sån jävla upptäckt! Mandos live dvd är seriöst ren jävla porr. Jag älskar varenda minut av den, jag älskar dom. Vem fan visste att man kunde köpa lycka för 199:-?
Mando diao har gjort en äkta porrfilm.. fy mando. puss

Some photos














Förklaring:
Bild 1 - Jag var på studentfest, men fick tråkigt framemot kvällen och började gå ut och fota. Random och bra.
Bild 2 - Min bror Emil hämtade min väska ifrån bilen och när han kom tillbaka så tyckte jag att han kunde posa lite gay.
Bild 3 - Jag vet inte. Vi spårade ur och tog en cpbild.
Bild 4 - Återigen, den konstiga och spontana fotograferingen.
Bild 5 - Allt "läskigt" är "braiga" fotomotiv.
Bild 6 - Mina nya ringar som jag inte visat ännu!
Bild 7 - Min kväll, min framtid? Kommer pussa på den varje kväll, hihi.

Emo dag

Imorgon kommer jag, linda, inte cassie, inte sandra och inte evve vara lite smått deprimerade. Imorn är nämnligen dagen då några, kanske dom som står oss närmast, utav våra P:n ta studenten. Vilket betyder ett Hejdå. Kommer vi att palla det? Kommer vi hitta några som ersätter dom? Det återstår att se...
Så här ser det tyvärr ut i år. Jobbigt! Har dock en känsla av att nästa år kommer att bli ÄNNU jobbigare när det då istället kommer se ut så här:
fyfaonnnnn. Många P:n ska bort helt enkelt! Kommer vi få se en ledsen cassie, sandra, evve också kanske? Jag kommer helt klart vilja gå och ta fram en ranglig stol och ett rep...hehe.

AJA, imorn är det skolavslutning/lov/ahohohoho och studentfest i västerås! inte illa pinkat

Dagens citat/mamma

"RÖKER DOM? då är dom ligister!!"

sagt angående Mando utav mamma som röker själv. Med andra ord, klockrent (watch cleant).

Författarskillsen går framåt

För ett tag sen sa en viss Cass-ass till mig att jag borde gå med på fanfiction, för att jag trots allt skriver lite annorlunda stories då och då och bara för skojs skull liksom. Visst, tänkte jag. Så nu är jag fullt medlem där och ja, en och en annan av mina stories ligger uppe. Idag när jag kollade på mailen såg jag att jag hade fått en kommentar som gjorde mig mäkta stolt!

hahaha!
wawaaaaaaaaaa

RSS 2.0