Countdown!

Om 13 timmar sitter vi på väg upp till norrland again. Jag är mera peppad än vanligt! Varför? Det blir storpartaj som fan! Haha. Har sett framemot det ett bra tag nu. Sjunga fyllesånger och göra allmänna fyllegrejer utanför deras ica-affär står på min göra lista. CoolGirl_93.
Kommer knappast uppdatera där uppe så nästa gång taggar vi söta fyllebilder osvosv!
Stay gay


supernatural wawa

Bara dom som gillar supernatural som förstår sig på bilden, hihi

Det här är nog en SSK. En supernatural söndag kväll. En söndagskväll med bara supernatural, hah. g33k. Jag höll inte vad jag lovade, att jag skulle tok-kolla på 43 avsnitt så jag hann i kapp Cassie så vi kunde kolla på säsong 6 tillsammans, jag skäms jättemycket nu. Inte! Cassie är falsk

Jag skojar bara. Den här kvällen är en KPBHJIS/JJÄFÅI- kväll
(kolla på brutal heta Jared i Supernatural/Ja jag är fjorton år igen - kväll)
hih!



20:44


Både gårdagen och idag var trevlans! Igår kom Cassie och Sara som jag inte träffat på 23923 år, det blev lite skitsnack och cider =) Idag åkte vi till Eskilstuna för att kolla på nya möbler, cassie hängde med också höhö. När vi ändå var där så passade jag på att köpa nya kläder till festen i norrland nästa helg, hihi.
Och ja, angående bilderna... vi var på willys och jag och cassie hittade äntligen nemo som ingen annan än oss tidigare har lyckats med (!!), vi är jävligt stolta nu. Vi hitta även vilken deo som några kändisar har! bra vi är =))))
Nu blire bara chill till en film.
ciao

All good things come to an end

detta är min så kallade "blogg-crush", haha. Så sjukt nice och en av dom niceigaste rösterna jag någonsin hört. Denna låt med honom är ren kärlek, fniss.
Matteprov o sånt skit i plugget är fan inte okej alltså. Det orsakar en trött hjärna och ett förbannat humör. Fryser som ett as gör jag också, haha. Kan nog inte klaga mera!
Imorn kommer jag dock inte klaga för då är det fredag (YESSSSSSSSSSS) och det blir lite idol + dryck o sånt här hemma hos mig med mina muppflickor =)

Mina blogginlägg är inte längre typiska blogginlägg


Fucking awesome


Jag håller med Evveponken lite grann. "Ensamma killar med gitarr" är trevligt att lyssna på nu när hösten är här och vädret kan suga jesus pung.

Flaskan och Cassie

Cassie var här nyss och gillade vad mitt hem hade att erbjuda. Kan det vara så att mitt hem har fått Cassie att lämna hela den här nykterist grejen?

A Special Monday



En trevlig dag helt enkelt! nu ska jag läsa böcker om klamydia, läsa på olika forum om klamydia och ja, göra det mesta som har med klamydia att göra. Tillochmed försöka få det. Haha, nejmen.

Hang with me

Det här är två låtar jag verkligen inte kan sluta lyssna på. Så himla nice!!

Nu väntar hemmagjord pizza med familjen och lite senare ännu flera avsnitt av Supernatural. Har nu bara 36 avsnitt kvar, haha. Fast 36 avsnitt med Jared Padalecki, kan ju inte påstå att jag klagar precis ;) fniss

F-f-f-f-friday

Sitter på foto i plugget just nu. Som vanligt har jag brist på ideér just för tillfället. Mina konstiga idéer kommer bara när jag duschar eller borstar tänderna ju.
Jag är fan inte taggad för den här dagen i plugget. Den känns bara allmänt lång och tråkig, plus att det är fredag också - då vill man bara hem och ha helg!
Ser framemot ikväll i alla fall. Blir lite käk o annat skojsi med några slynor, fniss =)

Förresten, vad tycks om min Mando affisch? vi fick i uppgift att göra en så ful affisch som möjligt om ett valfritt band haha




borde jag skicka in den till dom och visa mina skills? ;) haha


...!!



Wooooops....
Vem har Jareds mobilnummer?!

Öl-jared?










Hjälp...

Här kommer ett erkännande. Jag klarar verkligen inte av att vara sjuk. Det där med att bara spendera dagarna med att göra absolut nada är verkligen ingenting för mig, jag blir helt weird. Som nyss tillexempel. Jag duschade och helt plötsligt kom det en bubbla flygande ifrån ingenstans och konstigt nog flög den runt mig ett tag så där random och bra och sen helt plötsligt spräcker bubblan sig själv vid min tinning och nu får jag för mig att jag är besatt utav en demon...! visst, jag kan ha kollat alldeles för mycket på Supernatural idag men det var lite läskigt. Jag kollade i spegeln nyss och jag har inte fått dom där läskiga kolsvarta ögonen som demonbesatta folk har i serien, men... magkänslan tror att dom kolsvarta linserna kommer imorn på posten. Eller? 



Hälsa gärna på mig på stan om ni ser mig någon gång imorn!

He has done it again



Han må se lite ut som en fisk på vissa bilder eller i tvrutan ibland men ingen kan väl förneka att Robert är perfektion på dom här bilderna? Jag fetdiggar dom verkligen! Dom får mig att för stunden glömma att jag ligger sjuk just nu haha. Förkyld och feber, det kan inte bli härligare. Så jag antar att jag får ställa in mig på att ligga i sängen, glo på tv, läsa osv i nån dag nu. Kommer inte alls att bli grymt jävla rastlös...

Nu dissar jag Cassie!

Jaoup, nu dissar jag cassiefisk. Hon får aldrig mera följa med mig upp till min pappsi i norrland. Hon passar helt enkelt inte in nu längre, kom jag på nyss. Sorry C om det kom ut här och inte via sms mellan oss bara istället. Jag orkade nämnligen inte mms:a den här bilden på dina två ersättare...


Jensen och Jared!

Ser ni inte hur jävla gjorda dom är för en tripp till norrland den här vintern? När dom blev frampippade av deras päron hade deras päron förmodligen i baktanke att deras ungar skulle passa in i norrland när dom blivit vuxna. Detta är awesome. Det finns fyra anledningar till varför jag väljer dessa två framför cassie.

1. Deras mössor passar mera in i norrlandsklimatet än cassies.
2. Jag tror Jensen skulle finna det kul att åka skoter och Jared skulle förmodligen älska att pimpla (i lårviken)
3. Båda skulle förmodligen gilla att ta till dunken efter en heldag med skoteråkning och korv
4. Dom skulle nog kunna lära sig att sjunga den jämtländska låten, cassie failar bara



en pimplande Jared med flaskan i högsta grad. En äkta norrlänning innerst inne!


RSS 2.0