Don't ask me why...

Dagens låt:  Basshunter - saturday!

Dagens frisyr:  Morgonfrisyr/knullrufs/EJ i ordninggjord ännnnnnnnn

Dagens smink:  Mascara, foundation och rouge. majgad vilken fjortis jag är

Dagens klädsel: En jättefin stickad tröja ifrån gammelfarmor, rosa leggins till det, bh:n utanför (of course) och ingenting på benen.

Dagens planer: Partajjjjjjjjjjjjjjjjj :)

Dagens vill ha: jag vill att joel kinnaman ska hoppa ur tv:n för en gångsskull :<

Dagens saknad: Danmark!
Dagens drog: Musik, hehehe....

Dagens finaste: AW..... aw... jag vet inte o.o

Dagens bästa humor: Min, såklart? da(rin)

Dagens mat: Grillat wooo

Dagens dricka: Cider omg awes0me <3

Dagens köp: Jag köpte gustaf norén för mig själv i mitt huvud nyss

Dagens mående: De är på topp :D

Dagens kärlek: MEN VAFAN HAHAHAHA. nejmen.

Dagens sämsta: Min syster. Hon skrattar aldrig.


Danmark/Tyskland 2010

Okej, nu kan jag äntligen ha ögonen öppna och se vad jag skriver haha. Det har verkligen varit en slitsam vecka men också en sån jävla grym! Jag har nog aldrig haft så roligt i hela mitt liv. Vart ska man börja någonstans? Danmark är grymt. Fina vyer och människorna är awesome! Innan jag var i Danmark hatade jag bokstavligen språket men nu älskar jag det, haha.
Kör en summering av dagarna;

Dag 1 - Satt i bilen i ungefär 9 timmar med skön musik och trevligt sällskap. Det första jag och Evveponken gjorde när vi kom till Danmark var att gå in på en mack och köpa cider för första gången själv, haha. Det kändes weird men nice! 
Eftersom vi kom till Danmark så sent så hann vi inte köra enda upp till lökken (eller ja, Løkken) i tidsbrist på att då hitta någon camping att slagga på, fick vi ta första bästa camping. Den campingen vi hamnade på var hyvsat mysig och fräsch men så himla boring. Festsugna svenskar och trötta gamla danskar går inte ihop, haha. 

Dag 2 - Drog fort som fan ifrån den tråkiga campingen och åkte upp mot Lökken. Kom dit runt lunchtid och dessutom till den bästa jävla campingen man kan tänka sig. Campingen var skitstor och en massa glada och unga (!!) folk var där. Vi gick direkt till den fina stranden som lökken har och tappade i stort sett hakan, haha. Det var som att vara utomlands, på riktigt! Vem anade att det fanns en 1 mil lång strand med kritvit sand och fint vatten i danmark? I alla fall, kvällen avslutades med lite chill, de vill säga cider och bara allmänt mys.

Dag 3 - Åkte ner till stranden runt tio på morgonen. Jag och Evve sa dagen innan att vi skulle vara där vid 6 på morgonen men det sket sig såklart. Låg och hade det allmänt skönt, doppade sig lite i vattnet (vi badade inte riktigt. Var bara massa äckelmaneter överallt...) och blev lite smått bruna, huhu.
Åkte tillbaks till campingen vid fem för att käka och dricka gott. Käk blev det lagom med men av drickan blev det lite mera *host*... hahaha. Jag och Evve hade inte direkt planerat att bli fulla men det blev vi. Runt nio på kvällen så gick vi in fulla och glada på campingens affär för att köpa nånting av den sjukt söta snubben som stog i kassan då. Innan vi handlar mera alkohol så ställer jag mig vid kassan och börjar läsa på danska på baksidan av nån choklad och det slutade med att den söta kassakillen och en kund vek sig av skratt åt min danska. Jag har alltid velat höra en dansk säga för helvete, fast på danska då, bara för att det låter så kul och fult och vad gör jag inte när jag står där i kassan och ska betala? jag frågar han om han kan säga det, och han gjorde det haha. Både jag, evve och han skrattade som fan efteråt. Vi vinglade ut ur affären i alla fall och skrattade hela vägen hem.
"Hemma" så korkade vi upp mera och satt och sjung lite falskt och fick allas blickar på oss. Vi tröttnade tillslut på att sitta där så vi gick och satte oss på en bänk utanför affären. Några minuter senare kommer det två killar och två tjejer och sätter sig med lite dryck och musik på bänken brevid oss. Strax efter kommer två snubbar i 23års åldern och sätter sig breve oss dom också. Jag blev halvt rastlös och ville att nånting skulle hända så jag bara gick fram till de där gänget på fyra och skriker "är det här det är fest eller?!", hahah. Vi skrattade och pratade med varann ett bra tag innan campingens lilla fina vakt kom och sa åt oss att gå och sätta oss i något jäkla sällskapsrum istället eftersom klockan var för mycket och folk ville sova. När vi kom utanför det där rummet såg vi att det satt ungefär 30 pers i våran ålder där inne och drack öl och hade det nice. Alla utav oss var för fega för att gå in först, men inte jag, så jag stormade in och skrek igen "är det här det är fest eller?!", haha och OM man fick allas blickar på sig! hahha, efter nån sekund skrek tre brat killar att vi skulle sätta oss vid dom ;d 
Kvällen var så jävla nice...! Slöddrande fraser på både engelska, svenska och danska utbyttes och det var länge sen jag skrattade så där mycket. Nice var det ju också att vi gick tre varningar ifrån vakten och varje gång vakten kom in i rummet så kollade han på mig och evve xD När han kom in för andra gången skrek en brat kille "men vi kan ju inte vara tysta när vi har svenskar här i rummet", haha! telefonnummer utbyttes och synd som fan att vi inte fick umgås med varandra mera än till klockan ett på natten tack vare vakten :( menmen.

Resten av dagarna var bara allmänt sköna. Vi åkte hem ifrån danmark dagen efter vi hade haft så där kul och då åkte vi istället till tyskland, närmare bestämt till Kiel, för att inhandla lite *host* alkohol. Hamnade på någon weird camping nånstanns där vi också blev fulla och var nära på att festa med ett gäng tyskar, men vi backade tillslut haha. Var i fina Lübeck en dag och gick runt på stan och inhandlade lite grejor sen åkte vi hem till Svergie igen.
Rolig och skön resa som sagt var, jag gör mer än gärna om den!! =) 
Jag saknar redan danskarna, haha... jag saknar att sjunga gaylåten svennebanan med dom!

Det här måste vara den mest tynade låten för oss. Jag älskar den!! Den får mig att sakna dom ännu mera såklart, haha :(


Haha såg nyss i mobilen att jag hade skrivit ner saker, med klockslag o allt..?

18.59 - ser första turken i danmark
19.01 - första danska bananskalet
19.04 - dansk graffiti
19.08 - första danska mcdonalds
19.21 - första danska pissen
19.23 - första danska bondgården
19.32 - första danska tåget
19.38 - mamma tar sig första klunken öl i danmark
19.39 - första danska kyrkan (ful och knäpp)
20.27 - första danska mumlet ifrån danska människor
20.30 - tog i den första danska papperskorgen
20.35 - första danska myggsuget
20.36 - första klunken alkohol på dansk mark
21.11 - första danska kossorna
21.13 - första danska navelsträngen (i himlen)
21.15 - en dansande dansk i skogen
21.30 - köpte cider själv för första gången på en mack där en fulis i kassan inte visste vad jag sa
21.50 - första danska bitterfittan
23.11 - jag och evve upptäckte att vi sov mitt emellen ett äppelträd och en julgran

7.50
- första danska barnet
07.56 - första dansken utan tröja
07.59 - första sminkningen i danmark
10.05 - evve skär sig på en dansk vante

haha, AJA.
Nej nu ska jag göra annat. Gör ett inlägg sen maybe med bara bilder ifrån resan. Hejs ♥

Dagens humor

Hahahaha! Dagens humor, indeed.

Ska hoppa i säng nu och kolla på the big bang theory tills jag blir megatrött. Vi ska åka tidigt imorn, såklart... Tummen upp för att vi inte bara ska till danmark, utan tyskland också (och ännu mera tumme upp för att jag även där för köpa själv på systemet haha) :D
Hörs om ett par dagar! :)

Lökken!!

Kan ni fatta hur jävla taggad jag inför måndag? Planerna är ändrade och vi dissar Svergie för Danmark!
Løkken är det vi ska till. Ser verkligen framemot att inte fatta ett piss av vad någon säger, att få gå till systemet själv (!!), att eventuellt få vara på krogen osvosv ;) gah, pepp till tusen!

Här är stranden i Løkken, nice huh?

Har en känsla av att denna sköna låt kommer vara rätt så söndertynad när jag är tillbaka.. ;)



En sötis och supernatural


Sitter här och har det mysigt med min man (han på bilden). Vi kollar på supernatural, jättetrevligt! Han är helt tokig i den serien och han är faktiskt med i ett avsnitt :) är så stolt över honom!
Vi hade tänkt kolla på några avsnitt till o sen krypa ner till kojjs. Vi ska nämnligen inta eskilstuna zoo imornbitti! ser så framemot det. Kanske lämnar kvar han hos aporna där han hör hemma hehe ;) 
Efter det ska jag lämna min lilla babypie hemma en natt och istället vara en plåga för cassie den tr**ga och evveponken, hihi. =) 

Nej nu gör han babyljud, alltså vill han fortsätta kolla. Vi hörs ♥

Jättekul

Nu är jag så där bra på att uppdatera igen. En återkommande sjukdom, maybe?
Vädret är så nice så man har inte tid att sitta här ju! eh, ja, jag som har varit upptagen dom senaste dagarna. Jag har haft så lite att göra så jag tillochmed fick lust att gå ut och gunga med i en annan del av köping-gänget där ett tag. Men i alla fall, idag hände det nånting. Vi åkte till Västerås och köpte ny bil, jättekul. Om en vecka åker vi till västkusten på en liten semester, jättekul. Snart är det Mando igen, JÄTTEKUL :D, sen blir det göteborg, jättekul, sen blir det norrland, jättekul. haha jättekul att jag i princip rabblat upp min så jättehändelserika sommar. Jättekul.
Känner mig inte så där jättekul just nu om jag ska vara ärlig. Hade inte ens någon lust att skriva här egentligen, jättekul. För att ta en kort story ännu kortare så kollade jag tillbaks på gamla bilder tillsammans med en person, mindre jättekul... hej klump i halsen. 

avslutar med en helt random bild! orkar inte...........

Sheldon är faktiskt en jättefin människa med ett jättefint leénde.






Tied my hands



Jag har gråtit till många, många youtube-klipp förut med band som har helt underbara låtar med underbara röster. Men ingen, och då menar jag verkligen ingen, klår detta klipp/framträdande. Jag skulle kunna fylla en pool efter att ha hört Shaun Morgans stämma. Fyfan säger jag bara. FYFAN SÅ BRA! Kommer aldrig någonsin höra en person med en bättre röst än honom. Aldrig.

Eclipse


R-pattz

Nu har man sett den kanske så grymt, men ändå inte, efterlängtade Eclipse. Den var efterlängtad då man hade sett Twilight 34 gånger och läst alla böckerna och sett att Eclipse skulle komma på bio i juni 2010, då tänkte man liksom hur helvetes jävla långt det var kvar tills dess. Och nu när man sett den känner jag mig faktiskt inte besviken, utan tvärtom bara. Dom hade inte kunnat gjort den bättre! några saker saknades väl och några saker hade väl lagts till, men vem orkar bry sig? Filmen var bra gjord, bra handling (såklarttttttt), "Edward" var fin som vanligt och "Jacob" var fortfarande gumminäsa-aktig. Ser framemot fyran nu, hehe...
Cassie bevisade verkligen idag utanför bion att hon är en riktig bytjej. När vi var utanför bion sa hon "Åh, shit vilken kö..!" det var fem personer i kö'n. 

Har varit hemma ett tag nu, har hunnit duscha och käkat. Jag borde känna mig trött efter kanske lite urspårade och cpiga dagar, men nejdå! Sitter och lyssnar på skön musik och har'e alltmänt bra bara .. =)

Jag vet inte varför men jag fick nyss tillbaka lite robert-abstinens. Hans musik alltså, hur kan man ha knuffat den lite åt sidan? Hur bra som helst! rösten är u-n-d-e-r-b-a-r.

Avslutar med två favoriter från honom!




Bh lös

Cassandra the narrow är här just nu, wündertrevligt! =) Vi har kollat på Nowhere boy, ätit jordgubbar och juckat. haha. allt förutom de sistnämnda! eller...!??!?!?! 
Mina stämband har sexytime just nu då Cassie spelar låten Avundsjuk med Nanne Grönwall. Ni förstår, hon lyssnar på sån musik. Jag vet att flickan behöver hjälp, men jag tycker om henne och jag stöttar henne lika mycket i alla fall. Vid 30års ålder hoppas jag att hon har slutat levt efter Nannes så kända citat "Det finns så mycket jag behöver, karlar och en massa klöver". Fy. 
Idag vill flickan cassandra vara uppe hela natten, visst liksommmmmm. Kaffe, vatten, dricka, myggspray, nagellack, aceton - vi kommer ha i oss vad som helst för att vara vakna en hel natt! 

Imorn kommer våran plan att skrida till verk, hihi. Säger ingenting om det här ifall Sandraponken skulle få för sig att läsa detta. 

Nej, cassie ropar på mjölk just nu så ska kila vidare :)
vi hörs ♥♥♥

Quick update

Grillkvällen igår var trevlanstrevlans. Typ lite kortfattat; Kubb/studsmatta/mycket skratt/planer inför sommaren/urspår, nice!
Idag är det i stort sett lika varmt så ska snart åka ut till cassies sommarstuga som ligger nånstanns, haha. Sleepar över där och uppdaterar förmodligen imorgon med bilder ifrån grillkvällen. =)

Bubbles



Av någon anledning ger dessa bilder mig lite smålust att blåsa bubblor så här på kvällskvisten. Weird.
Hehe jag älskar att jag börjar mitt sommarlov med att få fetont i halsen och huvudet :) jag har alltid sån tur! Jag är så jävla trött så jag inte kan sova nu, bra ja.
Imorn blir det sjujädra varmt här i byn & det väntas grillning hos Sandra. Trevligt.

19:02

Nyduschad & pepp, det är vad jag är just nu!
Imorn väntas sista jobbdagen, är rätt stolt över mig själv faktiskt haha. Direkt efter jobbet ska vi hem till Cassies far och bada, bada, bada =) vädret blir fetnice och jag ska hälla saft över Evve, hihi.

Nu blire jordgubbar/kladdkaka/glass + nowhere boy med familjen :) Favorit i repris!

RSS 2.0