School


Sitter i plugget på fotolektionen och redigerar lite. Den här fina bilden på Cassie och Evveponken är dock inte redigerad ;) sötisar!


Date night


Kan det vara för att jag är trött och på väg att bli sjuk som gör att jag lite smått dör av skratt åt det här klippet på dom borttagna scenerna ifrån filmen jag just såg? haha älskar deras brittiska framemot slutet! en nice rulle var det i alla fall. 

Det blir en lugn helg, börjar troligen att bli sjuk som sagt var. Om jag känner mig bättre på söndag blire Erik Grönwall! måste ju passa på när det händer något här i "byn"... ;d

gustafnorén




Seriöst svergies snyggaste man. Och hur toppen är det inte att han stryker så där fint i bara kallingar? haha

Jag laddar upp med mjukisbyxor och femte säsongen av entourage nu. Det regnar ute och jag blev rätt så jävla seg nu efter plugget. Skål på det.

Sötaste!

















Mando Diao är verkligen världens sötaste band

Wtf?

Hahahaha jag dör lite av garv! gott folk... vi är med på Magnus Carlssons blogg!!


Kolsvanatta!

Nu har jag för första gången i mitt liv varit på kolsvanatta. Kul att det äntligen händer någonting i dom här byarna! haha. Jag trodde det skulle vara mycket mera fylla och mera folk, men icke. Lite tråkigt att det var så "lite" folk, men jag hade i alla fall det asnice =)
Att vi stog längst fram på Magnus Carlsson är väl status? hahah det var vi, alla småbarn och alla fulla kärringar (y) men han var bra och en förjävla snygg bög!! Hans moves krävde en hink. Cassie och Evve blev helt i extas över att dom kramade honom... diggade att det kändes som om cassie hade tagit lyckopiller och halvt skrek "han hade skäggstubb!!", wtf typ.

Nej, har inte tid att sitta här mera då jag ska iväg och jobba lite nu!! askul. Skönt i alla fall att man inte är bakis:)

Säger bara...




















Tattoos



Har jag nämnt att vi spontan-tatuerade oss i norrland? Det gjorde vi i alla fall och här är resultatet! dock är den här bilden tagen bara en dag efter vi gjorde dom, så dom är svullna/mysiga och dessutom har cassie och evve sper.. helosan på sina tatueringar, SÅÅÅ... Bra att min text är så svullen så man knappt ser vad det står haha.
Anyway, första pluggdagen i årskurs 2 avklarad idag då. Känns både bra och dåligt. Asballt att det är helg redan imorn! det blir nog lugnt imorn men på lördag blire kolsvanatta. trevlans!
förövrigt suger den här dagen rööööööööööööööööv.
hejdå.

The end of the summer

Sommaren 2010 - den bästa sommaren någonsin. Kan inte ens beskriva med ord hur bra den varit jämfört med alla andra somrar i mitt liv och det gör ont bara utav att tänka på att den är över nu.
Det är exakt 9 timmar kvar i skrivande stund tills plugget kör igång igen och konstigt nog har jag inte ångest som jag brukar ha över det. Bara att bita ihop ju eftersom det "bara" är två år kvar!

Den här sommaren som sagt var... den har varit händelserik, och inte så lite heller. Jag kommer aldrig glömma den. Aldrig glömma alla sena och spårade kvällar med dom bästa, resan till tyskland och danmark med evveponken, våran norrlandstripp som blev den bästa någonsin, min och cassies dagar i göteborg, aldrig glömma när jag och cassie var på Mando. Även om vi kör in på gamla banor imorn igen så känns det ändå inte som om sommaren är över haha. Vi kommer fortfarande ha sena och cpiga nätter tillsammans, vi kommer fortfarande ha spårade partaj, vi kommer fortfarande vara helt störda ihop varje dag. Jag fetdiggar det verkligen. Jag har aldrig känt mig så här "stabil" förut som jag gör idag. Tack som fan för det.

















fniss!

Känn ingen sorg för mig göteborg (8)

Fin låt av Henke Hellström det där. Hahah, han heter numera så där enligt moi.

Har haft fyra sköna, chilliga, roliga och efterlängtade dagar i göteborg tillsammans med cassiefisk. Jag hade planerat att uppdatera tidigare men av någon anledning orkade jag inte göra det förnst nu när jag sitter här endast iklädd handduk. 
Åkte ner dit i fredags och möttes av regn men ändå glada människor. Rätt uppskattat! Åkte dit vi skulle bo, lämnade väskorna, torkade och åkte ner på stan för att spendera ett x antal pengar. Är sjukt nöjd med mina nya kläder i alla fall!
I lördags taggade vi samma veva igen, ner på stan och köpa mera grejor. Happymunk är jag nu, hihi.
I söndags körde vi våran egna form utav sightseeing då vi satte oss på olika spårvagnar utan att veta vart vi egentligen åkte, bara för att få se runt i hela göteborg. Vi hamnade tilllslut på fina saltholmen, trevlans. I söndags natt/morgon då jag och cassiefisk hade planerat att somna istället så pratade vi, helt normalt, om Kanada. Jag sa mina åsikter om Kanada och cassie skrev ner dom. Jag vet inte varför, men jag har alltid uppfattat Kanada precis så som jag säger här nedanför. Haha, vet inte varför som sagt! Menmen, ett gäng Kanada åsikter a lá munken kommer här;

- Dom har snöskor, flätor och hyddor i Kanada. 
- Deras godis smakar barr och fotsvett. 
- Kanada har varken fängelse eller H&M. 
- Man kan inte få sjukvård där eftersom det bara finns hyddor. 
- Vancouver är en öken med hyddor och snöskor. Och det ser inte ut som på filmerna, så dom ljuger om att det är Vancouver. 
- Det är vinter året om i Kanada eftersom det finns snöskor. 
- Converse borde tillverka snöskor som passar med flätorna. 
- I Kanada pratar man kanadeniska, och man tycker inte om att prata engelska. 
- Dom kanadeniska barnen har inget hår. 
- Man gifter sig vid en träpinne i Kanada. 
- Uffe bor i värsta ladugården bredvid kossan Rosa. Hon kommer från Kanada. Men hon är ingen riktig ko - hon är en träplanka. 
- Kanada gillar hösten. Varför skulle dom annars ha ett löv på flaggan?
- Dom gillar lövbiff, som kommer från deras träkor. Alltså bör deras lövbiff smaka plankstek. 
- Jag har aldrig sett en kanadenisk pojke. 
- Kanadenisk rakning - Alla går runt med löv istället för skägg. Lövskägg. 
- "Jag gillar Kanada. Jag hatar Kanda. Det är så fattigt där så jag tycker inte om det."
- Joel Kinnaman är en kanadesisk indian i den kanadesiska versionen av Snabba Cash. Joel som Pochahontas. 
- "Får man träsmak om man sitter på en bänk i Kanada? Det är så träigt där." 
- "Har du någonsin hört en kanadenisk låt? Dom kan inte lyssna på musik där för dom har ingen radio." 
- Jag kan verkligen inte säga kanadensisk.
- Dom pratar indiska i Kanada. Eller indianska. 
- Kanadenskis. Kanades. Kanadenare. 
- Dom har inga namn i Kanada. "Hej, jag heter kanadenare." "Hej, jag med."
- Dom skiljer på varandra genom att heta kanadenare ett, kanadenare två, osv. 
- Lövet är utplattat på den danska flaggan. 
- "Har dom lövblåsare i Kanada pga. flaggan?"
- "I'm from Canada. I speak kanadensiska. I like leafsteak." 
- Reinfelt ser ut att vara kanadenare. Han gillar säkert flätor och plankstek. Han är en kanadensk hippie. 
- Vancouver finns inte. Deras träd är fejk. 
- Jag har aldrig träffat en kanadenare. 
- Jensen Ackles skulle kunna vara kanadenare för han skulle kunna ha snöskor. Han dricker kanadeniskt vin på en rosa snöskoter. Jensen goes lådbils alkis. 
- Kanada kan inte ha Twilight, för deras biografer öppnas 2023. 
- "Kör man lådbil i Kanada? Dom har ju inga riktiga bilar, och dom gillar trä. Men det blir kallt att köra på vintern. Men ingen bryr sig om kanadenare."
- Kanada borde flytta till Island. Det passar bättre. Dom borde byta plats på kartan. 
- Jag måste göra en släktforskning för att se att jag inte är kanadenare. Det vore pinsamt. 
- Man sjunger på franska i Kanada.

Enligt Cassie är helgens skönaste citat ifrån mig då jag sa "Jag säger ju att jag kan suga! jag är som en dammsugarfisk"
och enligt mig är helgens skönaste när cassie klockan 18.27 går utanför en fancy resturang där det sitter sommarglada göteborgare som äter och dricker fint, med en gorby's pirog i handen och ett paket toalettpapper under armen och med ett gayleénde på läpparna.

400 bilder togs under våran tripp och jag laddar upp alla dom bilderna här sen, hehe :D not... 399 utav bilderna är faktiskt snuskiga bilder. Förlåt Cassiefisk för att jag sa det. Skål.

RSS 2.0