G.n.å

Gott nytt år!



Förhoppningsvis blir 2010 ett bra år.



R.I.P

Fick nyss reda på att bertil, våran granne uppe i sommarstugan, gick bort i natt. Det kom som en chock, som det alltid gör när någon jag känner dör. Otroligt synd att han har dött =( Han var rolig som bara den, och han gjorde världens godaste jordgubbar.
Det bästa han någonsin har sagt var till josse för något år sen. Josse hade en iron maiden tröja på sig när han kom till oss och då sa han med värsta norrländskan:
- Iron maiden.. är det ditt band eller?!
hahah, skön han var.


Vila i frid, Bertil..


SpontanaBilder'










.

Varför inbillar jag mig jämt och ständigt att alla, precis alla, tycker illa om mig? Eller är det ingen inbillning? Det är nog inte det. Man kan bara inte tycka bra om mig.
Jag känner mig ensam.
Jag önskar att jag kunde be alla dra åt helvete, utan att få dåligt samvete och verkligen mena det. Jag vill bara kunna ignorera tanken om att jag är ensam. Jag vill inte vara det.
Jag känner mig ärligt som en jävla säck som alla tror att dom kan sparka på, och sen bara låta ligga kvar där.
Bortglömd, ensam...

11:02

Vad skönt det är att vistas i ett alltid lika kallt hus. Antingen så är verkligen huset snorkallt, eller så är det jag som är löjlig och går runt här och fryser bara för att jag egentligen är van med en skön, varm lägenhet.
Imorn får jag i alla fall åka hem igen till det varma. Känns.. skönt, men ändå inte. Jag har varit här uppe i byn tillräckligt länge nu, hade jag stannat längre hade jag förmodligen fått åka till psyk istället för hem.
Att vara här i byn den här gången har varit konstigt och annorlunda. Det är något som fattas, känns det som. Jag brukade ju träffa en person här uppe varje gång jag var här, och eftersom vi inte pratar med varandra längre så kan det vara det. Menmen, sånt är livet.
Jag har i alla fall haft en asnice jul här uppe. Får hoppas på att nyår blir lika nice bara.
Anyway, jag tänkte bege mig ut i 17 minus nu. Känns inte speciellt så lockande, men vad gör man inte när man har ett litet fotosug?
Jag köpte nämnligen en kamera igår (samsung ST500) och jag har inte hunnit testa den så mycket ännu, så det måste jag ju absolut göra innan jag åker hem.
Vem vet, kanske langar in picsen här efteråt? haha, så ni får se hur byn, även kallad "arslet i svergie", ser ut.. =)


God jul!

Ja men god jul! haha en dag försent, menmen ;) Haft en bra julafton? Det hade jag i alla fall. Jag minns nästan inte alls vad som hände.
Godmorgon, frukost med 12 andra personer, duscha/klä på sig/sminka sig, öppna tre utav ens julklappar, söp, flumma med sofia, julmat/söp, söp, kalle anka/söp, söp, blev lite myckt supande så det blev dans för fulla muggar(haha!), söp, sen är mitt minne slut. haha. Bra julafton med andra ord.
Jag och sofia stog och dansade under brandvarnarn och den gick två gånger, hahaha. Weird!

Nöjd med era julklappar då? Jag är nöjd i alla fall! Det jag fick var en ny mobil (sony ericsson T707!), 3200 spänn, expationspaketet till sims 3 (haha, bra tidsfördriv ;) ), Carolina gynnings parfym, godis, massa nya underkläder, första säsongen av true blood, adam heldrings skiva, presentkort på gina tricot, två tröjor och sen några andra saker som jag inte minns just nu =)
Bra jul med andra ord, hihi.

20 minus

Så kallt befinner jag mig i just nu. 20 minus, kan ni fatta det?! haha jag har en känsla av att jag inte kommer överleva.
Anyway, är som sagt var uppe i norrland nu. Resan tog en sisådär 9 timmar, inte okej.. Jag var tvungen att gå upp halv fem imorse och halv sex så låg jag och kollade på när jim carey dansade med en 80årig kärring. Intressant? Ja. Det gjorde min dag typ.

Sitter här just nu med emil den trånga (HAHAHA förlåt, jag var bara tvungen). Sofia och resten av släkten är la också här, och imorn ska vi såklart fira jul! hihi. Najs typ. Jag ska inte bli på lyset *host* ..
Nejnej, jag ska väl fortsätta här nu eller något ^^ 
tjingeling 

Den där taylor lautner...

Taylor, taylor, taylor.
Ung, snygg, talangfull, verkar ha en olalá personlighet - han har det mesta med andra ord.
Han spelar jäkligt bra i twilight filmerna och det kan ju ingen förneka, eller? Han är only 17 bast och redan stor, det är coolt enligt mig i alla fall.
Han är varulv på film, personlig tränare i verkligheten.
Ja, ni läste rätt! han har tydligen gott och utbildat sig till just en personlig tränare. Tydligen så känner han att skådespelarkarriären inte är en trygg karriär. Hm!
Men, jag skulle ju dock inte banga på att ha han som min egna privata tränare haha.
För vem skulle banga egentligen? ;)



Vem skulle seriöst tacka nej till att se det här varje dag?
(förlåt, förlåt, förlåt om jag ritade för hans näsa.
Det är det enda jag vill ändra på honom haha =( )


Åh juste..

Bloggen var det ja. Jag är så dålig på att uppdatera har jag märkt! menmen, det får bli ändring på det =)
så.. vad gör ni? haha. Det känns som en otroligt skön söndag idag. Ingen skola imorn! kan vara därför jag känner mig så lugn just nu.
fuck, det slog mig nyss att det faktiskt är måndag just nu.. äsch!
Cassie den trånga var här idag. Vi switchade julklappar med varann, kollade på dracula - död med lycklig (filmen rekommenderas verkligen om man har dålig humor a lá munken!) och spelade wii. Kulkul.
Dagens planer verkar bli att städa. Julstäda snarare. Inte kul! menmen.

Åh juste, dagens låt måste jag ju också ha, haha! Den här låten har jag bokstavligt tynat sönder idag. Hur fin som helst! Rekommenderas starkt.



I rest my head
Between the bed and sky
Download my dread
Disarm my mind, make it dry
Nothing in motion, and I'm satisfied
No disappointment, until I wake up

Don't want to wake up
Into clear space
Vivid vision, see her shape
At my bedside, beam up my mind please


vampire diaries vs twilight

Som ni redan vet, så diggar jag serien vampire diaries. Jag hittade en liten kul grej nyss. Det var blandannat fyra anledningar till varför vampire diaries är bättre än twilight, och jag kan inget annat än att hålla med!
Listan är lite halvt rolig, så jag bjussar på den.

1.) Believe it or not, The Vampire Diaries came first.
The "Vampire Diaries" book series, by L. J. Smith, started in 1991 - that's 14 years ahead of Stephenie Meyer's first "Twilight" book, in 2005.

-
hah! där fick alla dom som säger att vampire diaries "härmar" twilight.

2.) The Vampire Diaries is bloody, gory and full of killing.
In other words, it's a more traditional vampire horror tale than "Twilight," which is heavy on romance, light on murder. And while they all look like models in both series, the ones on vampire diaries sometimes get dirty. They're also not afraid to make pretty people die.

3.) These sexy vampires actually have sex!
In "Twilight," Bella and Edward lust after each other and yet miraculously manage to avoid having sex. Written by a Mormon, "Twilight" has long been considered an abstinence fantasy.

4.) Elena is an independent young woman.
Perhaps "Twilight" is so popular because Bella is a blank slate, an everywoman on which young girls can project fantasies of themselves. But Elena, of vampire diaries, sets an example for young girls as a strong-minded woman.
"She doesn't let her attraction to Stefan completely control her, whereas Bella is totally blinded by her passion" Soll said.
"When Bella finds out that Edward's a vampire, she acts like she's just learned he went to the dentist - as if it's no big deal. She gives herself over to Edward, while Elena questions it all, like most people would."

Som sagt var, jag håller verkligen med. Vampire diaries är mycket bättre än twilight. Jag tror att jag skulle tyckt om twilight mera, om det inte hade varit så stort. Det är för mycket fjortisar som tycker om det, så därför har jag svårt för att tycka om det lika mycket som alla andra. tyvärr.

Vilket av det anser ni är bäst? vampire diaries, eller twilight?


01:26

Vad gör jag uppe nu? VET EEEEEJJJ. Jag är inge trött och jag känner mig som en vitlök i huvet.
Det slog mig nyss att jag vill slå någon lars åke berglund lite grann.. varför? jo, för lars åke berglund (älskar att säga namnet haha!) ringde mig klockan 04:07 igår morse, inte okej! Helt ärligt så lät han som en liten alkis.
Samtalet lät ungefär såhär;


*alkisen ringer*
jag: "hallå..?" astrött.
alkisen: "Hallå! vem är det?!"
jag: "men va?"
alkisen: "Ja men hallå, vem är det?!"
jag: "michelle!"
*jag lägger på*

Haha, återigen fick jag ett lägga-på-fall. Det är något jag börjar bli bäst på.
Vissa fattar, andra inte, hihi!


En sak nu.
Lars åke berglund.. du är inte snäll!!!


20:30

Hej!
helvete så kallt det är ute. Det är inte ens kul att vistas ute ju! menmen, huhu. Kom nyss hem. Varit på willys med familjen o så haha, intressant? som fan. Skönt att komma hem nu till värmen i alla fall! Det blir lite nice käk med familjen snart och det går väl alltid hem. Skulle egentligen legat under bordet med linda vid det här laget, men det får bli en annan gång haha.
Resten av helgen ser ut att bli lugn.
Det var nånting jag skulle göra imorn... hm, uhm, juste. Ska fira jul här hemma, eftersom både jag och min syrra åker upp till norrland om någon/några dagar. Och på söndag kommer till cassie den trånga hit och switchar julklapp med mig. :) naaaaaaaajs.

Nice det är med jullov nu! ingen stress, det gillar vi.
Vad ska ni göra på jullovet? x)


Dagens låt!


den här låten är helt klart dagens låt.
Hur skön som helst!
Dagens låt är nånting som jag ska börja med också .. =)

Äntligen jullov. Det kunde inte kommit mera lägligt. På onsdag drar jag mig upp till norrland.
skönt.


empty


Den här mannen är för vacker.

Jag känner mig tom idag.
Ögonlocken är tunga
Jag är orolig
Vad gör jag?


19:48

Nyårs planerande, thåström strömmar i öronen, mitt såkallade "vuxenprogram" börjar snart på tvn.. för skön kväll.
Ser ut som om jag kommer att spendera min nyår hemma hos sandraponken, trevligt! =) jag ska inte supa cassie och sandra under bordet, nejnej.. *host*. mohah. nejmen, det blir säkert hur nice som helst.
Thåström är också hur nice som helst. Han har gett mig öronorgasm idag kan man säga, haha! nejmen. Bra är vad han är! Hans röst är.. ja. Obeskrivlig!
Och angående mitt vuxenprogram jag kollar på nu.. hahaha det måste nog varit dagens skrattobjekt.
Vi satt i plugget och av någon weird anledning sa jag ba "jag kollade på ett vuxenprogram igår.." och där sprack det kan man la säga. Alla dog av garv, dom snuskisarna.. jag menade såklart inte ett sånt vuxenprogram *host* .. haha nejmen, jag menade dock ett kärringprogram men det måste jag inte ta upp här vilket det var, hih.

Mjaha.. om 8 dagar är det julafton?
taggade? 8) haha


RSS 2.0