23:53

Jag är lite smått kär i Jude Law. En mera porny man får man leta efter! helt galet.

 

Imorn är det första dagen på ett väldigt, väldigt, väldigt efterlängtat höstlov. Jag ska bara ta det lugnt och hänga lite med eveponken. Jag tvingar henna o kolla på en film med jude law med mig, hihi. Längtar som ett fan till nästa helg! då blir det fjortisröj och fjortissup så det bara skriker om det. Vi ska nämnligen fira halloween då istället, haha. Efterblivna köpingsbor, jao.
Nu blir det läsning av Dear John (jag är lite besatt) och sen slagg tror jag. Tjing!


Halloween

Cassie och jag köpte nyss en varsin sån där rosa dräkt som vi ska ha på halloween! =) Det blir den dräkten plus en massa jävla sår o skit i ansiktet, så vi blir som en sötare version av chuckie. Kanske the bride of chuckie typ? ehehe. Såg ju den på jockiboi förut och då skulle jag bara ha en sån, så söt ju! haha. Vi blir nog halloweenfestens fulaste ;);)


Det här gjorde min dag


Men aw vad söt den här killen är hahaha!


Dagens ämne

Dagens ämne är... Porrblicken!
Den klassiska blicken som kan avslöja om en person är sugen på en "pimpeltur". Den finns överallt, hela tiden. Vissa är en mästare på att sätta sina ögon i lek, andra är mindre bra. Andra får bara till en weird psykblick istället och jag pratar inte om mig själv.
Här är en "guide" för en bra och en mindre bra porrblick:

Den braiga Porrblicken


Den som egentligen inte är menad att vara en porrblick, men som blir det i alla fall. Helt awesome.

Den medelbraiga Porrblicken


Lite söt är den nog. Men nästan to much...

Porrblicken som är ett big no-no


Aoutch...

Hoppas ni blir kungar på porrblickar nu!

Fyfan så nice




Är en sån jävla sucker för filmen Factory Girl nu. Hayden Christensen är jagtrorjagdör-snygg i den filmen. Det är helt perfa att filmen var så grym och att han var så wawa så nu slipper jag tänka på att vi har en svenskaskrivning imorn i tre timmar och sedan två prov på fredag. Blä.


Jag ska bli någon annan

Jag har hittat två killar som sjunger förjävla nice. Båda dom två är fortfarande okända. Hur kan detta komma sig? 
Dom här snubbarna får mig att på riktigt överväga till att bli den nya Laila Bagge. Förhelvete, hur kan dom inte vara superduperomg kända ännu? Båda är sjukt duktiga, Laila! HITTA MIN BLOGG HÄR NU!! Jag ska bli nya dig nu bara för att jag vet att du aldrig kommer läsa mitt det här till dig.

Den första snubben är ifrån Tyskland vilket gör mig till Laischla Baggsche, typ. Den andra snubben är ifrån USA vilket gör mig till Laijla Bage, typ.
Här är Michael Schulte och Tyler Ward people! Så awesome.

Michael:


Tyler:

My baby


Det här är våran Lurwas, vi fick honom idag! :-) Världens myskatt och alla är lite smått kära i honom nu, haha♥


Give me december


Två fucking månader kvar tills man får se den här kärleken på dvd!
Vart fan är livets framspolningsknapp nu? haha


Ni hittar mig i tidningen numera



Fan jag känner mig mäkta stolt över att en skvallertidning har valt att fokusera på mig. Fuck me I'm famous blir min mest sägna fras nu tror jag


Quick update!

Nu är jag hemma igen, känns trist! Dock var festen inte alls som vi förväntades oss, menmen. Det var värt att resa upp i alla fall :)
Alla jättefina, host, partybilder kommer upp imorgon när jag får bilderna av bögarna. Nu ska jag packa upp lite här och sen blir det mys till filmen Get Him To The Greek. Jag har väntat på den i evigheter känns det som haha. G3333Kgirl. En film med favvisen Russell Brand sitter inte fel.
Men langar bilder imorn va. Peace


Min favoritskådis är en söt skådis hihi


RSS 2.0