HIH!

Hej sugarpies
Sitter och lyssnar igenom erik grönwalls nya platta, som förövrigt suger pungis. Fy!
Fick reda på idag också att jag fått sommarjobb, wiho :-D jättenice! så nu jävlar rullar cashen in och jag och cassie har redan planerat att inta göteborgs shopping efter, hihi. ^^ längtar redan!
åh, allting flyter på så underbart bra just nu! allt är verkligen bra.
förutom eriks skiva...pinsamt

Köpingsyran 2010

Hahaha va i helvete, denna yra vart också tråkig?! Eller nej, inget klår yran förra året. Menmen, även om yran var en aning boring så röjde jag och linda i alla fall ;)
Tänker inte skriva ett jättelångt och jätteointressant inlägg om den cpiga yran, utan langar några utav alla dom bilder som knäpptes i helgen!



partajj!!

 


en linda på g!

 


hahah bra att man inte var på lyset! *host*

 


en idol-ola! wowo. Lägg märke till söta putte i hörnet också!
förresten, tyckte om en grej jag läste nyss ifrån köpings egna tidning.
"När Ola drog igång Unstoppable så visste inte jublet någon gräns."
Haha, linda, är vi en stor del utav det? ;d

 


Dead by april!!
(nånting stämmer inte. Ser ut som dom överlevde april ju?!)

 


Jimmy från dead by april, hehe!
Man skulle kunna tro att jag tagit denna bild, men de har jag inte :D google är min BFF!

 

Åhhhhhh. Jag är trött men samtidigt inte. Är sjukt taggad inför nästa helg, eller ja, närmare bestämt fredag. Då blir det Mando Diao i huvudstaden! gah, kan inte fatta det. Mina Mandosar, gustafponken - åhåhåhåhåh :D:D

 

 

 

 

 


Ritarskills a lá munken

Här är bilden jag ritade idag på ben!
wawa?


Top notch

Jag skulle egentligen ha skrivit ett långt jävla onödigt inlägg om detta igår men jag orkade inte plocka upp det här lilla äpplet till dator, HEHE HEHE E... men nu kommer det.
Josh duhamel är jävligt snygg. Haha! jag började gråta igår när jag såg han på tv =( extremt dubbelgay!!<3
men äsch, nu har jag planerat att jag ska öka mina ritskills en aning och rita ben the sausageprince ;) lägger upp bilden här sen gullisar!
jättepuss


Extremt snygga josh duhamel!!


helt onödigt

vet inte varför men totally älskar denna grej på ben the sausageprince.
Ett gaymonster - en glad sausageprince - en lite allvarligare sausageprince - harry potter wannabe. 5 av 5 toast!

vet inte ens varför jag håller på haha haha haha haha :)

CHOKLAD OCH HEM TILL MIDGÅRD VÄNTAR NU
Man är ju inte pmsbarn och spillevink för inget
hejdå

Joe jonas är snygg

Åh, gårdagen var finfin. Jag och linda hade planerat att verkligen röja, men slutade det med det? nope. Vi tål ingenting, haha! nästa helg så ;)
Som sagt var, igår var det kalas för Linda. Vi gav henne en bob, alltså en uppblåsbar balle som är 170 cm lång :) man kan lugnt säga att vi just gett henne 170 cm kärlek. Hehe, ja, och så gick vi till Ica med partyhattar och blommor i håret. Det rekommenderas faktiskt!
Nejnej, jag måste faktiskt ta tag i boobsen och sätta mig och skriva svenskan eftersom jag tydligen har tal på onsdag. Jättekul!
och jag laddar upp bilder ifrån gårdagen när min dator funkar igen haha. Den här datorn kan suga klubba!!111111


WOWO

Gomorrn! ska bara köra ett inimini inlägg. Har precis duschat och sminkat mig, ska strax fixa håret också. Sen bär det av till Västerås till lindaponken på lite partaj =) trevlanstrevlans. Antar att snygga bilder kommer imorn, haha!

En rastlös filmfantast?

Jag fattar inte. Jag sätter mig och kollar på en film, jag blir rastlös trots att filmen är bra, jag går runt här hemma och småsnackar med alla gayar, jag sätter mig och kollar på filmen ett tag till, blir rastlös igen, ringer och snackar med en person i en timme och nu är jag här igen och verkligen redo att se klart den jävla braiga filmen. Varför blire så här varje gång jag ser en film? Stört ju!
Det tog mig tre dagar att se interview with the vampire förut, why the face liksom. Berodde det på tom cruise heta vampyrtänder? berodde det på brad pitts läskiga ögon? Nooooope. Jag ska allvarligt lägga in mig på film-rehab. WOOOOP :)
Men hörrni. Även om jag bara sett 52 minuter och 42 sekunder utav filmen så tänker jag ändå rekommendera den! jag vet inte om det är hormonerna eller att jag håller på att bli en känslig människa som jag faktiskt gråter till den här filmen. Den är mysig och sorligt gay. Dear John heter den i alla fall! 

Den mysiga trailern ;);););)


Ha're nice!

Ballt inlägg

Tjussan!
sitter just nu i plugget på grafisk kommunikation, fethjärta. Jag känner för att återupprepa gårdagens skoldag då jag testade hur det var att vara blind och sätta in nycklarna i skåpet, försökte krama sönder en stenpelare och diskuterade om att "hålet växer igen när man är död". Underbart.
Taggar verkligen för att gå hem nu! Efter plugget ska jag nämnligen till resebyrån för att checka en londonresa, MOOOO : D asBALLT


Tennessee Line


Jag fullkomligt älskar den här låten
Det enda jag har att säga idag

J.B

Jag älskar josh beech


Fan vilken härlig dag idag! Solen skiner, alla steker och glittrar. Låg ute och kände mig som en jävla köttbit i en stekpanna medans jag lyssnade på musik och hade det allmänt göttmos ( = nice på spanska! HAHAHA), men det blev kallt som fan tillslut så drog in. Nu blire Dorian Gray med niceiga Ben Barnes, aka prinskorven!



HEHE

Vet inte om jag ska gråta eller skratta åt att jag behöver gå upp typ fem imornbitti only för att kolla på när min syrra tävlar med "mat"? NICE
Och jag är ju så grymt trött just nu så detta kommer sluta bra, yes :]

But, det som är fucking awesome just nu är att jag klarade grönsaks-testet idag och nu blir det london nästa, gaahh!!
jag.avslutar.detta.inlägg.med.en.liten.halvt.snygg/läskig.bild.jag.är.för.upphetsad.just.nu
.fuck.misstolka.inte.tack.tjing

Kick-ass


Aw, älskar Aaron Johnson i Kick-ass! Jag har alltid också velat se ut som en grön kondom :(
SÅÅ ja, detta har typ varit dagens underhållning. Filmningen skrider till verk imorn istället!

Sov ut imorse, drack mjölk, spårade ut/allt gick åt helvete, smsade med en random snubbe ifrån cockholm, pratade med Cassie den trånga i telefon i en och halv timme/gjorde henne sugen, kollade på kick-ass osvosvosv.
Äckligt skön och lugn dag :]
och nu har jag planer på att kolla på I love you phillip morris, hehehehe

Vadå krull



Så här ser jag ut idag!!1 JÄTTE AWESOME

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på just nu haha. Känner för att springa hem och nypa C, men nähääääehäeä. Imorn när det är ledigt (ledigt) så ska jag inta munktorp (jättesöt by). Hah, MUNKtorp. brutalt att ha en egen by! Ska jag tydligen vara med i ridskolan evves och lindas film, jättejätte roligttttttttttttttt =))




ett klockan tio hej

TJA!
fyfan vad jag är trött men fyfan vad jag inte vill gå och lägga mig. Jag har konstaterat att fyfan, på kvällarna har man som roligast!
Jag är fyfanigt trött efter att ha spenderat en heldag i västerås med mamma only. Trevligt! Jag var äckligt shopphorny (5 av 5 toast) innan vi åkte dit och efter tre nya tröjor och en ny bh känner jag mig tillfredsställd (4,5 av 5 toast). Vädret var *maria* toppen idag också så idag var väl typ första dagen på ett tag som man är fem av fem toasts-lycklig, heh :]




Denna snubbe är top notch! gillar denna låt skarpt av någon anledning, o så är han ju lite söt också :3
fyra och en halv av fem tuttar

Godnatt
eller inte godnatt!!

RSS 2.0